Μενου
Το Καλάθι σας

Πολιτική επιστροφών

Στην TOUFEK HOMEWARE θέλουμε να είστε πάντα ικανοποιημένοι και ακολουθούμε μία πολύ ευέλικτη πολιτική επιστροφών σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία, αλλά και τους όρους των εταιριών.

Εάν, λοιπόν, παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, έγινε κάποιο λάθος ή δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε, αρκεί να πληρούνται τα παρακάτω:

 

Όροι Επιστροφής:

 

  1. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας από την εταιρία ταχυμεταφορών. 
  2. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι:

·         Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, στην αρχική του συσκευασία και να έχει επάνω του όλα τα ταμπελάκια.

·         Δεν μπορούν να επιστραφούν προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί, έχουν πλυθεί ή έχουν κατασκευαστεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας σε δικές σας επιθυμητές διαστάσεις.

·         Δεν γίνονται επιστροφές σε εποχιακά είδη, παρά μόνο αλλαγή με εποχιακά είδη.

·         Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές στα μαξιλάρια ύπνου.

 

3.     Η επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται από την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης.

 

Διαδικασία Επιστροφής Μη Ελαττωματικού Προϊόντος:

 

Εάν η επιστροφή της παραγγελίας σας πληροί τα παραπάνω, και δεν φέρει κάποιο ελάττωμα την αποστέλλετε, κατόπιν συνεννόησης, με δική σας χρέωση, είτε με εταιρεία μεταφορών της επιλογής σας είτε με το ταχυδρομείο και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μαζί με το αντίγραφο Λιανικής Απόδειξης. Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να είναι σε άρτια και προστατευμένη συσκευασία και να σταλούν στην ακόλουθη διεύθυνση:

 

ΤΟΥΦΕΚ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

ΕΡΜΟΥ 2, ΚΕΝΤΡΟ

Τ.Κ: 54625

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ: +2310531307


Μόλις παραλάβουμε το δέμα σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, είτε για να προβούμε σε αποστολή νέου προϊόντος, ή πίστωση της παραγγελίας σας (με διάρκεια 6 μήνες), είτε ακόμη για επιστροφή του χρηματικού ποσού που διαθέσατε. Τα μεταφορικά αποστολής του νέου αντικειμένου επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Διαδικασία Επιστροφής Ελαττωματικού Προϊόντος:

 

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει κάποιο ελάττωμα ή σφάλμα που οφείλεται στην TOUFEK HOMEWARE, και πληροί τους παραπάνω όρους επιστροφών, επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο +2310531307 για να σας καθοδηγήσουμε για τον τρόπο επιστροφής. Θα μας διευκόλυνε ιδιαίτερα, η αποστολή μιας φωτογραφίας του ελαττωματικού προϊόντος, στο email: info@toufek.gr

Σε περίπτωση εξακριβωμένου ελαττώματος και κατόπιν συνεννόησης, επιστρέφετε την παραγγελία σας με την ίδια εταιρία ταχυμεταφορών που την παραλάβατε με χρέωση παραλήπτη, δηλαδή ΤΟΥΦΕΚ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ – Τουφενκτζιάν Ρομπέρ. Η αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος γίνεται αποκλειστικά και μόνο με το ίδιο προϊόν. Τα έξοδα αποστολής του νέου άρτιου προϊόντος επιβαρύνουν την TOUFEK HOMEWARE.

 

Διαδικασία Επιστροφής Χρηματικής Αξίας Προϊόντος:

 

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας και να σας επιστρέψουμε την χρηματική της αξία θα πρέπει οπωσδήποτε να πληροί τους όρους επιστροφών, που αναφέρθηκαν παραπάνω, και τα προϊόντα προς επιστροφή να συνοδεύονται από την απόδειξη/τιμολόγιο λιανικής πώλησης. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Η επιστροφή του χρηματικού ποσού θα γίνει σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος και με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή τους.