Μενου
Το Καλάθι σας

Τρόποι Αποστολής/Παραλαβής

Τρόποι Παραλαβής/ Έξοδα αποστολής Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:

  1. Είτε να την παραλάβετε στο χώρο σας στη διεύθυνση που επιθυμείτε και να επιβαρυνθείτε με μεταφορικά έξοδα, σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν ξεπερνά τα 69€.
  2. Είτε από το κατάστημά μας Ερμού 2, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών.


1) Αποστολή της παραγγελίας με την εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε:


  • Με απλή αποστολή σε όλη την Ελλάδα έχετε επιπλέον επιβάρυνση +4€. Παράδοση εντός 1-5 εργάσιμων ημερών στη πλειοψηφία των ηπειρωτικών περιοχών. Στα νησιά ή τις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερήσει 1-2 ημέρες παραπάνω, αναλόγως δρομολογίων πλοίων ή/ και μεταφορτώσεων.

        Οι παραπάνω παραδόσεις τηρούνται αναλόγως διαθεσιμότητας και εκτός ανωτέρας βίας (πχ απαγορευτικό στα λιμάνια, απεργίες, ακραίες καιρικές συνθήκες, πανδημίας         κλπ). Η εταιρία TOUFEK HOMEWARE, δε φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση ελλιπούς ενημέρωσης διαθεσιμότητας ή καθυστερήσεων παράδοσης των προϊόντων εκ           μέρους των προμηθευτών της.


  • Σε όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή επιβαρύνεστε επιπλέον με +2€.

 

  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες 69€ και άνω.

 

  • Για παραγγελίες μεγάλων αντικειμένων (με βάρος ή όγκο), χρησιμοποιείται μεταφορική εταιρεία. Σε αυτή τη περίπτωση, δεν είναι δυνατή η αντικαταβολή και πρέπει να πραγματοποιηθεί προεξόφληση πριν την αποστολή. Όσον αφορά τα μεταφορικά έξοδα, θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας, σε περίπτωση που υπάρχουν διαφοροποιήσεις.


  • Για παραγγελίες άνω των 200δεν είναι δυνατή η αντικαταβολή και πρέπει να πραγματοποιηθεί προεξόφληση πριν την αποστολή.

 

2) Παραλαβή της παραγγελίας από το φυσικό κατάστημα:

Στην περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα ενημερώνεστε μετά την υποβολή της παραγγελίας σας, σε 1-3 εργάσιμες ημέρες είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά για την παραλαβή της.


Ώρες παραλαβής:

Δευτέρα 9:30 - 15:00
Τρίτη 9:30 - 20:30
Τετάρτη 9:30 - 15:00
Πέμπτη 9:30 - 20:30
Παρασκευή 9:30 - 20:30
Σάββατο 10:00-15:00


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:

Ερμού 2 , Κέντρο, Θεσσαλονίκη

Τ.Κ.: 54625,

Τηλ. Επικοινωνίας: +302310531307