Μενου
Το Καλάθι σας

Εταιρία - Ιστορικό

Η TOUFEK Homeware, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1970. Το όνομά της από μόνο του αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της πόλης, μιας και διατηρεί δύο καταστήματα λευκών ειδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εδώ και 50 χρόνια. Ένα όνομα συνώνυμο με προϊόντα υψηλής ποιότητας, αισθητικής  και με άριστη σχέση ποιότητας - τιμής.

Με το βλέμμα στραμμένο πάντα στις ανάγκες της αγοράς εισάγει, παράγει και εμπορεύεται λευκά είδη και υφάσματα που αφορούν τα πάντα για το σπίτι ή τους  επαγγελματικούς χώρους.  Κυρίαρχο μέλημά της είναι να παρέχει πολυάριθμες επιλογές σε πολλές διαφορετικές ποιότητες και τιμές, ώστε ο καταναλωτής να αποκτά μια ολοκληρωμένη, σφαιρική εικόνα για το κάθε προϊόν και εν τέλει να βρίσκει πάντα αυτό που επιθυμεί. Διαθέτει ποικιλία προϊόντων τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τον επαγγελματία, στην καλύτερη δυνατή τιμή διατηρώντας την σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια.


Είναι οικογενειακή επιχείρηση με συνεργάτες σταθερούς  που της παρέχουν τη σιγουριά της εμπειρίας και της γνώσης, αλλά και νέους που την εμπνέουν και της παρέχουν την πινελιά της ανανέωσης και της διαρκούς βελτίωσης. Στόχος της να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη… να μαθαίνει από το παρελθόν και τα θεμέλια της αλλά να εμπλουτίζει συνεχώς τις ιδέες της με τις νέες τάσεις της σύγχρονης εποχής.


Ταυτότητα Εταιρίας:


Επωνυμία: Τουφενκτζιάν Μιχράν - Ρομπέρ

ΑΦΜ: 008223202

ΔΟΥ: Α' Θεσ/νίκης

Έδρα: Ερμού 2

Αρ.ΓΕΜΗ: 057357004000